Igraonica Zoom Zoom Beograd

Igraonica Zoom Zoom 1

Vidikovački venac 2Z, Vidikovac * Tel. 064 901 7777

Igraonica Zoom Zoom 1Igraonica se nalazi u mirnom delu Rakovice, na Vidikovcu, sa prostranom baštom okruženom zelenilom, kapaciteta 32 mesta. Prostor unutra raspolaže kafeom, pušačkim i nepušačkim delom, sa ukupno 54 mesta. Dečiji deo čine dva segmenta: prvi deo za zabavu ima tv sa soni plejstejšenom, bazen sa lopticama i deo za zabavu sa animatorima gde se postavljaju stočići i stoličice za tortu sa 22 predviđena mesta.

Drugi deo igraonice čini deo sa novim lavirintom, trambolinama, toboganima, ljuljaškama, tunelom itd.

Za čuvanje dece, kao i za posluženje pića zaduženo je osoblje igraonice. U ponudi imamo veliki izbor pića, kako za decu, tako i za odrasle.

Na proslavama rođendana prisutne su uvek najmanje dve animatorke i dva šankera. U ovoj igraonici su postavljeni i aparati i igračke za dodatnu zabavu dece.

Pogledajte galeriju...

Igraonica Zoom Zoom 2

Timočka 10, Vračar * Tel. 064 901 8888

Igraonica Zoom Zoom 2Igraonica se nalazi na Vračaru, u blizini Doma zdravlja Vračar. Raspolaže baštom, u gornjem delu objekta je kafe, namenjen pušačima i raspolaže sa 20 mesta, a u donjem delu igraonice je nepušački deo koji ima 16 mesta za odrasle.

Za decu imamo posebne stolove gde može stati 20-oro dece. Igraonica u svom sastavu ima vrtešku, dečiji mini frizerski salon, dečiju kuhinju, deo za slikanje i bojenje, kao i lavirint za zabavu sa toboganima i preprekama.

I u ovoj igraonici takođe postoje animatori koji brinu o deci i šankeri koji će vas ljubazno usluživati. U ponudi je veliki izbor pića, kako za decu tako i za odrasle.

Cela igraonica je dizajnirana kao podvodni ambijent.

Pogledajte galeriju...

Dečija igraonica Zoom Zoom Beograd

Zoom Zoom 1, Vidikovački venac 2Z, Vidikovac, Rakovica * ‎064 901 7777 * Radno vreme: Ponedeljak - Petak 12h - 22h, Subota - Nedelja 10h - 22h

Zoom Zoom 2, Timočka 10, Vračar * ‎064 901 8888 * Radno vreme: Ponedeljak - Petak 14h - 22h, Subota - Nedelja 12h - 22h

Design by draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem